"SPOJIMO ZELENO I PLAVO 2010" BIOGRAD N/M

"SPOJIMO ZELENO I PLAVO 2010" BIOGRAD N/M
Datum objave: 08.06.2010

U vremenu od 04. do 06. lipnja 2010. godine, u Biogradu na moru održana je manifestacija "Spojimo zeleno i plavo 2010". Na navedenoj manifestaciji nastupio je i grad Novska kojom prilikom je potpisana Povelja o suradnji i prijateljstvu dvaju gradova.


Na drugom po redu "Eko-gastro-etno-stolu" smještenom uz obalu mora u dužini preko 900 metara, uz izlagače iz cijele Hrvatske, ponudom izvornih novljanskih suvenira, hrane, pića i ostalih gastronomskih proizvoda predsavili su se obrt "Vojković" vl. Mije Vojković, obrt "Lan" vl. Ksenije Kovačević, Željko Mihaljević, obiteljska poljoprivredna gospodarstva Romana Vukalović, Tomislava Pirc, Ane Hace, Mije Gašparović, zadruga "Graničar", udruga žena "Iskra" i dr.  Na veliko oduševljenje mnogobrojnih domaćih i stranih gostiju, nastupilo je kulturno umjetničko društvo "ŠUBIĆ" iz Novske.

Među mnogobrojnim dužnosnicima u obilasku "gastro stola" pridružio se i naš predsjednik Hrvatske obrtničke komore, gospodin Mato Topić, uvijek rado viđen gost među nama obrtnicima.